Log ind|Opret konto| My Cart: 0 Item(s)  -  DKK0.00|
Forside >>  Oakley >>  Solbriller >>  solbriller til hverdag >>  Oakley Madman Iridium Polarized Solbriller til hverdag Sort,oakley billige læsebriller,bargain pris

Kategorier

Oakley Madman Iridium Polarized Solbriller til hverdag Sort,oakley billige læsebriller,bargain pris

DKK3,301.09  DKK990.33Spar: 70% off
  • Model: Oakley 003964
  • 5135 Antal på lager
  • Oakley Sliver R Prizm Polarized Solbriller til hverdag Sort,oakley pris,tilbud i århus
  • Oakley Stringer Solbriller til hverdag Grå specielle tilbud,oakley skibriller test,billige online
  • Oakley Drop In Polarized Solbriller til hverdag Blå Sort,oakley googles,billigste tilbud
  • Oakley Holbrook Solbriller til hverdag Grå Køb Billige,oakley sikkerhedsbriller med styrke,forhandlere
  • Oakley Stringer Solbriller til hverdag Sort smuk,oakley billige læsebriller,billige Outlet priser
Oakley Madman Iridium Polarized Solbriller til hverdag Sort,oakley billige læsebriller,bargain pris_checkout
oakley svømmebriller med styrke Oakley Solbriller solbriller til hverdag , Oakley Madman Iridium Polarized Solbriller til hverdag Sort,oakley billige læsebriller,bargain pris oakley wayfarer briller,bredt udvalg

Polariseret MADMAN

Vores ubarmhjertige besættelse med design innovation førte til denne ikonisk blanding af letvægts trykstøbt aluminium, holdbare O MatterTM og premium Oakley polarisering, og med den aggressive industrielt design sprog i vores DNA, det siger meget om originalitet.


Madman ™ har den dristige holdning, der gjorde vores X Metal® kollektion så eftertragtede blandt dem, der bryder reglerne - ikke for at være anderledes, men at trodse en verden, hvor alt er det samme. Den komfortable tre pasform er forbedret med den sikkert greb af Unobtanium komponenter, mekanik brugerdefinerede manipuleret foråret hængsler, og en næse bro af sandblæst O Matter for sjældne æstetik og øget fleksibilitet.

Integreret teknologi

PLUTONITE® LENS:

En af de mest optisk rene materialer, der anvendes i briller i dag, det maksimerer klarhed og slagfasthed, mens bortfiltrere 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Ikke en belægning, UV-beskyttelse er fra linsematerialet selv.

High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO®) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.

IMPACT PROTECTION:

Bakket op af årtiers innovation, Oakley ydeevne briller giver kompromisløs beskyttelse mod høj hastighed og høj masse effekt. Beskyttelsen er en fordel for de førsteklasses materialer og unikke arkitekturer af Oakley linse / frame kombinationer.

UV BESKYTTELSE:

Øjenskader tilskrives ultraviolet lys indbefatter grå stær, pterygium og maculadegeneration. Vores Plutonite linser filtrerer 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Beskyttelsen er fra linsematerialet selv.

TRE POINT FIT:

En patenteret innovation, der sikrer rammen får kontakt kun på næseryggen og siderne af hovedet. Det holder linserne i præcis optisk position med en sikker pasform, der eliminerer trykpunkter fælles med briller som hviler ørerne.

Aluminium:

Den høje styrke i forhold til vægten af Oakleys aerospace grade aluminium legering minimerer vægten for at optimere komforten. Holdbarheden af legeringen giver mulighed for dristige skulpturelle design med aggressivt original styling.

Unobtainium:

En blød hydrofil syntetisk, det øger vedhæftning når de er våde at gribe bedre, når du sveder. Dette gør den ideel til earsocks og næse puder i ydeevne briller.

OAKLEY HDPOLARIZED®:

Forbedring af sikkerheden, komfort og ydeevne, Oakley HD-polariserede linser filtrerer 99% af reflekteret genskin uden tågede forvrængning, der kan komme med polariserede linser fremstillet med traditionelle fremstillingsteknikker.

IRIDIUM®:

Designet til at afbalancere lystransmission og reducerer genskin, er denne præmie linse belægning lavet med overhedet metaloxider. Den fås i et spektrum af farver til optimering vision i stort set enhver lysforhold.

Velkommen til vores Oakley Madman Iridium Polarized specielle tilbud. Hos Oakley Køb, finder du ikke blot udendørs udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på udendørs produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Solbriller til hverdag.

Beskrivelse

Linsetype: Polariseret Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Urban Farve: Sort
Oakley - Solbriller - Solbriller til hverdag,Linsetype: Polariseret ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Urban ,Farve: Sort

Copyright © 2018 www.mytravelerblog.com. Powered by mytravelerblog.com